Persoonlijke SoulTrack Sessie ONLINE

De Soundtrack van je Ziel

NU OOK ONLINE! VIA SKYPE OF ZOOM

Wil je het leven LÉVEN waarvoor je geboren bent? in contact met je Bron?

Dan is het tijd om weer in contact te komen met de zuivere expressie van jouw ziel. Want dát is de hoogste vorm van wie jij bent als uniek mens.

“Met Intuïtieve muziek en coaching ondersteun ik jou
op je pad naar meer bewustwording en transformatie.
Ga je mee op reis naar binnen?” 

“Mijn missie is bij te dragen aan het ontwaken van de mensheid door middel van intuïtieve muziek met zuivere intentie”

Jouw unieke SoulTrack is een muzikale spiegel van je ziel. Als ik mij afstem op jouw bron ben ik een kanaal voor de muziek die je in het hier en nu brengt, in diep contact met je zelf.
De enige plek en tijd waar heling en transformatie plaats kan vinden. 

Betoverend mooi...

…was het pianospel van Roger dat mij in diepe trance bracht. Prachtig hoe ons ‘samenspel’ was.
Mijn ziel inspireerde zijn ziel wat een vibrerend effect had op mijn hele lichaam. De klanken namen mij mee op reis en in de diepte vond ik mijzelf. Wat een rust en alles is goed zoals het is. Heerlijk. Wat een ontspanning! Fijn om de cd terug te kunnen luisteren en helemaal bijzonder dat deze alleen voor mij is gemaakt. De afdruk van mijn ziel. Prachtig! Dit zou iedereen die actief bezig is met bewustwording aan zichzelf cadeau moeten geven. Je dompelt jezelf onder in de warmte en liefde van je eigen ziel. Bemoedigend voor de rest van je pad. Wat een rijkdom. Dank Roger dat jij dit hebt gefaciliteerd. It’s a gift!”
– Eline –

Een bijzondere ervaring

“Wauw de soundtrack van mijn ziel was een bijzondere ervaring die ik niet snel vergeet. De mooie heldere klanken van de piano die zich op mijn ziel afstemden, kwamen helemaal binnen. De sessie was compleet door de rustige en duidelijke uitleg van Roger over mijn ziel en zijn muzikale afstemming. En het fijne is dat ik nu thuis, op cd, deze muzikale reis nog vaak her-beleef, iets wat mijn ziel heel blij maakt!”
– Betty –

Een warm bad

“Een warm bad, een cocoon om in op te laden. zo voelde mijn sessie bij Roger Spees. Hij heeft een warme open persoonlijkheid die je snel op je gemak stelt. Na de sessie heb ik de opname gekocht om er thuis van na te genieten, en als ik de muziek opzet kan ik weer in mezelf keren. En dat is een geschenk in mijn hectische leven.” 
– Prasand –

Luistervoorbeelden