Persoonlijke SoulTrack Sessie

De Soundtrack van je Ziel

 Jouw Unieke Pianoflow SoulTrack sessie

Muziek als spiegel voor ontspanning, bewustwording en transformatie

Hoe zou het zijn om de muziek te horen die weerspiegelt wie jij ten diepste bent? Datgene dat jou uniek maakt. Muziek die voor jou ter pleke gecomponeerd wordt en opgenomen. 

Ieder mens is uniek en ook iedere situatie in een mensenleven is uniek. Ik luister intuïtief en hoor de muziek die door jou heen resoneert en speel dit direct op piano. Hierdoor ontstaat er een spontane compositie die voor ieder mens uniek is. De klanken die nodig zijn om alles vrij te maken en te transformeren bewegen daardoor heen. Door daar naar te luisteren, word je bewust van wie je ten diepste bent en kom je in een diepe ontspanning, thuis in jezelf. Ook kun je je bewust worden van delen in jezelf waar je misschien minder contact mee had.

De muziek ondersteunt  je om weer in diep contact met je hart en je ziel te komen en je volle potentie tot uiting te gaan brengen. De muziek drukt jouw ware schoonheid uit. Datgene wat je tegenhoudt die volle potentie te leven, wordt getransformeerd. Het mooiste is dat je dit alles kunt ontvangen terwijl je ontspannen achterover ligt. Je hoeft je slechts over te geven aan de klanken.

Interpretatie/ reading in woorden

Als de muziek klaar is, geef ik je ook een een bekrachtigende interpretatie / reading waarin ik in woorden nog dieper inga op wat ik gevoeld heb bij je om je nog meer inzicht te geven.

Opname op cd / mp3

De piano SoulTrack wordt opgenomen en deze krijg je op een mooie geprinte cd mee naar huis. Heb je geen cd-speler (meer), dan krijg je de muziek op mp3 in je mailbox. Natuurlijk kan dat ook beide. Deze muziek opname kan je helpen in tijden dat je het nodig hebt. Je kunt er op jouw moment naar luisteren wanneer je wilt. Bijvoorbeeld ter ontspanning of om door blokkades heen te breken. Het is jouw unieke muziek en er is geen enkele andere cd in de wereld die deze muziek bevat. Een persoonlijk cadeau voor jezelf !

Praktische informatie over een SouLTrack sessie

 • Een Piano SoulTrack sessie is individueel maar kan ook gespeeld worden voor meer mensen tegelijk. Wil je een sessie gericht op je relatie, kijk dan bij Relatie SoulTrack Sessie.
 • Tijdens de sessie zit/lig je in een relax fauteuil.
 • Bij mij in de praktijk speel ik op een akoestische piano. Op locatie kan dit ook een digitale piano zijn.
 • De duur van de totale sessie is altijd ongeveer een uur of langer. Je kunt vervolgens kiezen voor 20, 30, 45 of 60 minuten live muziek.
 • Na de muziek krijg je een persoonlijke interpretatie (reading) van mij
 • De muziekopname wordt op cd gebrand met jouw naam en datum erop en/of een mp3 in je mail

Investering in jezelf of een ander:

Een persoonlijke sessie duurt altijd ongeveer een uur of langer. In die sessie ontvang je persoonlijke muziek van een bepaalde lengte (20, 30, 45, 60 minuten muziek) en daarnaast een interpretatie van die muziek. En natuurlijk je eigen persoonlijke cd / mp3 om mee naar huis te nemen. 

 • Low budget: 20 minuten persoonlijke muziek:  €105,00  (sessie duurt 50 min. incl. interpretatie en cd-opname)
 • 30 minuten persoonlijke muziek:  €155,00 (sessie duurt 1,5 -2 uur incl. interpretatie en cd-opname)
 • 45 minuten persoonlijke muziek:   €210,00 (sessie duurt ruim 2 uur incl. interpretatie en cd-opname)
 • 1 uur persoonlijke muziek: €275,00 (sessie duurt 2,5 – 3 uur incl. interpretatie en cd-opname)
 • Human Design (Basis) Reading vooraf €65,-

Prijzen zijn INCL. 21% BTW.

 

Boek direct een Pianoflow SoulTrack sessie

 • Jouw eigen unieke bekrachtigende compositie speciaal voor jou gespeeld en opgenomen.
 • Interpretatie van de muziek om jouw eigenheid te bekrachtigen.
 • Een unieke cd met een mooie opdruk met je naam en de datum erop en/of mp3 in je mailbox.
 • Kies voor 20, 30, 45 of 60 minuten muziek afhankelijk van je wensen.

Cadeaubon

Natuurlijk kun je een sessie aan jezelf cadeau doen maar deze sessies zijn ook ideaal om cadeau te doen aan een dierbaar persoon. Als je echt een bijzonder cadeau wil geven aan iemand die van (piano) muziek houdt, dan is een cadeaubon voor een Persoonlijke Soultrack sessie ideaal. Wie gun je nou niet een eigen compositie op maat gespeeld, afgestemd op de ziel van de persoon?

Als bovenstaande tekst je aanspreekt en je hebt direct een gevoel ‘dit zou voor hem of haar een geweldig cadeau zijn!’ , bestel dan direct een cadeaubon. De bon is een jaar geldig. Degene die de bon ontvangt kan zelf een afspraak maken voor een sessie.

Andere mensen over hun persoonlijke SoulTrack

 • Pianoflow – Soundtrack van de Ziel

  “Op 17 juni 2017 reisde ik samen met mijn moeder en haar partner af naar pianist Roger Spees voor een Persoonlijke Piano Soultrack sessie – Soundtrack van de Ziel.

  Heel bijzonder dat ze ervoor openstond om dat samen met mij te gaan ervaren. Een moeder dochter sessie met haar partner als getuige. Mijn intentie was: Heling en Verbinding.

  Ik vond het ook best spannend. Wat zou mijn moeder ervan vinden? Zou ze ervoor openstaan? Ze houdt heel erg van muziek dat gaf rust.

  We gingen in twee comfortabele stoelen naast elkaar zitten. Roger stemde zich af op ons en begon met spelen. De pianoklanken gingen rechtstreeks mijn ziel in. Hoe hij eerst een stukje voor mijn moeder speelde en daarna mijn energie erbij kwam en dat samensmolt met elkaar en ook de rauwheid was voelbaar. De breuk, het verdriet en de overgave. Alles kwam voorbij. Mijn moeder riep op een gegeven moment: “Ik wil de harp graag horen” en toen bespeelde Roger zijn handharp die op de piano stond. De tranen stroomden over mijn wangen. Zo ontzettend mooi. Straight from heaven. Het samenspel tussen de harp en de piano bezorgt me nog steeds kippenvel.

  Wat me diep heeft geraakt tijdens de sessie was dat mijn moeder haar schoenen op een gegeven moment uitdeed. Ik wilde dat ook doen maar durfde geen geluid te maken ivm de opname en wilde niet tot last zijn (gedateerd overlevingsmechanisme…) Ze voelde dat blijkbaar aan want op een gegeven moment maakte ze de veters van mijn gympen los. Weer dikke tranen omdat het me deed beseffen dat ze dat vast ook heeft gedaan toen ik nog een klein meisje was en ze mijn veters strikte. Het raakte mijn hart en ook het gemis om zonder moeder op te groeien.

  De sounlrack betekent veel voor me. Ik beluister hem regelmatig en maak dan weer contact met de energie van dat moment. Mijn moeder en ik genietend en geraakt door de muziek die speciaal voor ons werd gecreëerd in het moment. Pure heling.

  Roger biedt deze sessie zowel individueel aan als voor relaties en dus ook voor moeders en dochters, vaders en zonen en alle andere mogelijke combinaties.”

  – Daniëlle Doeve, Hartskracht –

 • “Betoverend mooi was het pianospel van Roger dat mij in diepe trance bracht. Prachtig hoe ons ‘samenspel’ was. Mijn ziel inspireerde zijn ziel wat een vibrerend effect had op mijn hele lichaam. De klanken namen mij mee op reis en in de diepte vond ik mijzelf. Wat een rust en alles is goed zoals het is. Heerlijk. Wat een ontspanning! Fijn om de cd terug te kunnen luisteren en helemaal bijzonder dat deze alleen voor mij is gemaakt. De afdruk van mijn ziel. Prachtig! Dit zou iedereen die actief bezig is met bewustwording aan zichzelf cadeau moeten geven. Je dompelt jezelf onder in de warmte en liefde van je eigen ziel. Bemoedigend voor de rest van je pad. Wat een rijkdom. Dank Roger dat jij dit hebt gefaciliteerd. It’s a gift!”

  – Eline –

 • “Wauw de soundtrack van mijn ziel was een bijzondere ervaring die ik niet snel vergeet. De mooie heldere klanken van de piano die zich op mijn ziel afstemden, kwamen helemaal binnen. De sessie was compleet door de rustige en duidelijke uitleg van Roger over mijn ziel en zijn muzikale afstemming. En het fijne is dat ik nu thuis, op cd, deze muzikale reis nog vaak her-beleef, iets wat mijn ziel heel blij maakt!”

  Betty-

 • Ik kijk terug op een prachtige sessie bij Roger. Ik was tijdens de sessie geraakt door de prachtige klanken, het maakte mij rustig en ik voelde mij ontspannen. Ik was
  Gelukkig heb ik de sessie op cd om nog een keer te luisteren en dat doe ik graag met dezelfde uitwerking als in de sessie. Ik ben heel blij dat ik mij dit cadeau gegund heb! Voor mij een onvergetelijke ervaring met een blijvende herinnering!

  -Marc-

 • Een warm bad, een cocoon om in op te laden. zo voelde mijn sessie bij Roger Spees van pianoflow.nl. Hij heeft een warme open persoonlijkheid die je snel op je gemak stelt.Na de sessie heb ik de opname gekocht om er thuis van na te genieten, en als ik de muziek opzet kan ik weer in mezelf keren. En dat is een geschenk in mijn hectische leven.

  – Prasand –

 • “A piece of my soul. My best friend Daphne and I have given each other as presents for our birthdays a personal piano concert of the talented Roger Spees, Intuitive Pianist.It turned out to be the best birthday presents we have ever received.

  Roger Spees has the extraordinary gift of being able to look deeply into your soul and to translate it instantly in music. According to his own words, he did not do anything special: the souls inspired the music to flow out of his fingers and he himself listened to it with wonder.

  Daphne is a very strong and positive person, which was translated perfectly in her piece of music. My song is soft and melancholic as a warm summer rain, but with happy notes in the end. After rain comes sunshine.

  For 30 minutes, I sat on a comfortable couch with the sweetest cat sleeping on my lap, while my whole life story passed me by in music, with all its ups and downs, triumphs and lesser moments.

  It was mesmerizing to hear how another person is able to perceive your deepest emotions and vulnerabilities and translate them into the most beautiful sounds.

  Sometimes the music brought tears to my eyes, because it reminded me of the most memorable and happy moments in my life. Other times I recognized the gradual transformation of the mud into lotus flowers.

  It was pure magic! “

  – Ahn Thu –