Iedere dag wordt me steeds duidelijker waarom ik voor de naam “Pianoflow” gekozen heb. De Flow die alles vrij laat stromen en waarbij intuïtie de drijvende kracht is. Heel mooi dat ik vandaag ontdekte dat één van de meest briljante mensen in de geschiedenis ook Intuïtie en Muziek gebruikte.

einsteinAlbert Einstein zei ooit: “If I were not a physicist, I would probably be a musician. I often think in music. I live my daydreams in music. I see my life in terms of music.”

En ook:
“It occurred to me
by intuition, and music was the driving force behind that intuition. My discovery was the result of musical perception.” (When asked about his theory of relativity)
Blijft een Inspirerende man, die Einstein!

Zeer herkenbaar voor mij!
Voor mij zijn intuïtie en muziek ook de twee drijvende krachten in mijn leven!
Ik heb mezelf niet voor niets “intuïtief pianist” genoemd. Mijn intuïtie is de inspiratie van de vrije flow die de muziek vormt. En doordat die stroom in ieder moment nieuw is en geïnspireerd is door het nu, weerspiegelt het de kracht van het nu. Zelfs Eckhart Tolle, de ambassadeur van het nu, zegt het heel mooi:

“Music creates a bridge for people to move out of thinking and into presence,”  – Eckhart Tolle

Wow. ZO mooi om herkenbaarheid te voelen bij deze twee grootheden! Niet dat ik mezelf hoef te ‘bewijzen’ maar ik merk gewoon dat ‘Intuïtieve muziek’, de manier waarop onderandere ik het maak nog echt in de kinderschoenen staat en nog veel meer bekendheid mag krijgen. Mijn gevoel is dat deze manier van muziek maken, de muziek van de toekomst is: toekomst muziek ipv klassieke muziek 🙂

Pianoflow is vrije muziek en brengt je in het nu, in je gevoel, in je ziel, in je hart, verbind en opent mensen. Het is zo mooi en ik ben zo dankbaar dat ik dit aan de wereld mag geven!

0
    0
    Je winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar Winkel