PianoLiefdesTrack - Relatiespiegelmuziek

Een exclusief en uniek Liefdes concert voor jullie liefde

 

Muziek als spiegel voor jullie liefdes verbinding!

Een Relatie spiegel sessie  is een liefdesconcert speciaal voor jullie twee. Je kunt met je liefdespartner komen maar ook met een familielid, je moeder, je vader, een vriend. Het maakt niet uit. Ik stem me af op precies datgene dat in jullie verbinding naar voren komt en de liefde weerspiegelt. Eerst focus ik me op jullie individueel en dan de verbinding. Dat speel ik als muziek op de piano en andere instrumenten en dit alles wordt opgenomen.

 

NIEUW! DUO SESSIE MET MARIEKE VAN DER LEIJÉ
Er zijn verschillende mogelijkheden die we aanbieden in deze relatiesessies. De basis sessie is solo piano met eventueel andere instrumenten erbij zoals de lierharp. Wensen jullie een extra verdieping, dan kun je een sessie boeken waarin ik samen met mijn liefdespartner en zielsverwant, Marieke van der Leijé, speel en zing. Zij is intuïtief zangeres en kan met haar stem wat ik met piano doe. Samen vormen we een prachtige aanvulling op elkaar die een diep liefdesveld genereert om te ontvangen. 

Een prachtige manier om te ontdekken welke dynamiek ten grondslag ligt aan jullie relatie en waar jullie elkaar versterken. Ook als er blokkades zijn in de verbinding komen die mogelijk aan het licht.

Na de sessie krijgen jullie een reading / interpretatie van de muziek. De muziek krijg je op CD / Mp3 mee naar huis!

Dit is ook een prachtig cadeau voor mensen die gaan trouwen! Daarvoor kun je een cadeaubon bestellen.

 

Praktische informatie over een sessie

  • Jullie komen samen naar de praktijkruimte of ontvangen de sessie via Skype.
  • Tijdens de sessie zitten/liggen jullie naast elkaar in een relax fauteuil.
  • Bij mij in de praktijk speel ik op een akoestische piano. Op locatie kan dit ook een digitale piano zijn.
  • De duur van een sessie is altijd ongeveer een uur of langer. Je kunt vervolgens kiezen voor 30, 45 of 60 minuten live muziek. De lengte van de muziek bepaalt de prijs van de sessie.
  • Na de muziek krijg je een persoonlijke interpretatie (reading) van mij
  • De muziekopname wordt op cd gebrand met jullie namen en de datum erop. Dit is een unieke cd die jullie liefde en relatie weerspiegelt. Daar is er dus maar 1 van op de hele wereld!

 

Investering voor een Liefdes Sessie met Intuïtieve Track:

 

  • Complete sessie van 1,5 – 2 uur met daarin muziek van 30 – 45 minuten voor jullie
  • Opname op CD met mooie kleuren opdruk of leuke USB stick. 
  • Mp3 per mail

Sinds kort werk ik op een nieuwe manier. In plaats van vaste prijzen te vragen voor mijn sessies en privé concerten, werk ik op basis van donatieIk geef mijn gift in vrijheid en vraag alleen een bedrag voor onkosten (professionele geluidsopname en af-mixen, administratieve kosten, thee en gezonde snacks, hout voor de open haard eventueel. Dit (minimale) bedrag is €55,-. 

Jij bepaalt vervolgens welk bedrag jou vreugde geeft om extra te doneren. Dat wil zeggen dat je me geeft wat jij op dit moment in je leven kúnt betalen en hoe je waarde geeft aan jouw ervaring in geld. Je kunt bij mij pinnen of contant betalen. Om een sessie te boeken kun je kiezen om vooraf het minimum onkosten bedrag te betalen en een datum af te spreken. Vervolgens betaal je na de sessie jouw eigen donatie.  Je kunt ook een afspraak maken hoe je wilt doneren eventueel bijvoorbeeld in termijnen betalen. Alles is mogelijk. Ik wil deze privé concerten voor iedereen toegankelijk maken.