Sessies

ONLINE Persoonlijke Piano SoulTrack sessie – Soundtrack van de ziel

NU OOK ONLINE: In een persoonlijke Online SoulTrack sessie via Zoom of Skype, stem ik me intuïtief af op jouw meest pure energie. De energie die jouw ziel weerspiegelt laat ik door me heen stromen en wordt vertaalt in een unieke piano improvisatie (spontane compositie) speciaal voor jou, voor dit moment in je leven.

Lees meer

Persoonlijke Piano SoulTrack sessie – Soundtrack van de ziel

In een persoonlijke SoulTrack sessie stem ik me intuïtief af op jouw meest pure energie. De energie die jouw ziel weerspiegelt laat ik door me heen stromen en wordt vertaalt in een unieke piano improvisatie (spontane compositie) speciaal voor jou, voor dit moment in je leven.

Lees meer…

 

Relatiemuziek – Persoonlijk Liefdesconcert

In een RelatieSpiegel muzieksessie ontvangen 2 mensen een Soundtrack die hun verbinding weerspiegeld. Dit is een spiegel van de individuele energieën en de verbinding ervan. Een zeer mooie manier om de dynamiek en samenvloeiing in de relatie te ontdekken en ervaren.

Lees meer…

Unieke Baby pianomuziek

Een uniek zwangerschapsconcert met intuïtieve pianomuziek afgestemd op jullie baby. Deze unieke muziek ontvangen jullie in een concert tijdens de zwangerschap of daarna en kan gebruikt worden tijdens de zwangerschap, bij de geboorte en als pianomelodie bij het slapen gaan ipv die saaie tingeltangel geluiden.

Lees meer…