Workshops

Pianoflow verzorgt workshops op maat voor groepen die geïnteresseerd zijn in het gebruik van klank, muziek en improvisatie.
Regelmatig worden openbare workshops georganiseerd. Zoals ‘Leven in Flow met muziek”. Dit zijn workshops waar FLOW centraal staat. Hoe creëer je meer flow in je leven? Begin bij het nu. Van daaruit gaan we klank en muziek maken. Op deze manier raak je weer meer afgestemd op de creatie stroom van het moment. Je ziet dat je zelf de creator bent van je leven.

PubliekMuziek maken verbindt
Het verbindende aspect van muziek kan ook ingezet worden. Dit kan bijvoorbeeld door improvisatiecirkels. Hierbij krijgt iedereen een instrument of er wordt gewerkt met de stem en het lijf op zich. En op deze manier ga je leren luisteren naar anderen en verbind je je op deze manier met elkaar. Van een grote chaos naar een verbonden geheel, compleet in flow. Iedereen kan muziek maken, zolang je luistert naar elkaar.

Klank- en muziek als helende methode
Hoe kun je muziek inzetten als helende en ondersteunende methode? Hoe werkt klank en hoe kun je dit zelf inzetten in je leven of in je eigen praktijk, of bijvoorbeeld in je werk in de psychiatrie. Deze workshop wordt tevens op maat afgestemd op de doelgroep. Zo heb ik gastlessen gegeven aan de hogeschool van Rotterdam voor studenten aan de opleiding SPH. Ook geef ik regelmatig openbare workshops over Klankpunctuur. Hierin leer je werken met stemvorken, zowel toegepast op jezelf als voor anderen.

Kortom: er is veel te bespreken. Ik kan voor ieder doel een passende workshop samenstellen. Zolang muziek hierbij een belangrijke rol speelt.

 

Wil je liever privé pianoles, leren spelen op gevoel? 
Ook daarvoor kun je bij mij terecht. Klik hier voor meer informatie.

X